Wie is Prinses Piraat?

Hoe mijn verhaal begon...

 

Vanaf het moment dat ik een pen of potlood kon vasthouden, zag je mij al tekenen of schilderen. Ik was altijd gefascineerd door vormen, kleuren en de fantasiewereld die ik telkens op papier kon zetten.
Toen ik in het middelbaar eindelijk een creatieve richting kon gaan volgen, kwam ik echt thuis in de wereld van de kunst. Daar leerde ik de kneepjes van het vak: vormgeven, schaduwen toevoegen, de illusie van lijnen... enzovoort. 
Tijdens mijn opleiding Vrije Beeldende Kunsten heb ik allerlei vormen van kunst beoefend, maar bleef toch steeds geboeid door het schilderen. 


Ondertussen hield ik mij tijdens mijn vrije tijd ook bezig met muziek en zat ik in de jeugdbeweging.

 

Omdat ik altijd juf wilde worden, koos ik na het middelbaar voor de richting Professionele Bachelor Lager onderwijs. Na het afronden van de opleiding en het behalen van mijn diploma, kon ik het niet laten om nog een jaartje Kleuteronderwijs bij te studeren. Die kleintjes waren zo fascinerend en ook zo schattig!

September 2013 werd mijn droom werkelijkheid... ik kon starten als KLEUTERJUF

Super fier kreeg ik mijn eigen klasje en ging ik aan de slag. 

 

Maar toch kriebelde er nog iets... Ik wou graag iets zoeken om mijn vrije tijd nuttig te besteden. We zullen er dan ook geen doekjes om winden: Als kleuterjuf heb ik gewoon veel vrije tijd! ;-) Geweldig he?

 

Plots vielen alle puzzelstukjes in elkaar! Ik dacht: 'Ik ga een cursus KINDERGRIME volgen!'

Leuk! Ik kon tijdens mijn vrije tijd met kinderen bezig zijn, mijn fantasie laten werken en 'schilderen'. Drie vliegen in één klap!

 

Nu zijn we al een tijdje verder en ik ben nog steeds blij met alle beslissingen die ik tot nu toe heb genomen.

Ik ben dan ook heel enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen en natuurlijk ook om de lieve kindjes te mogen schminken.

 

Groetjes,

De trotse eigenaar van Prinses Piraat Kindergrime,

Yanka 

Yanka Dietvorst

Leon Stampelaan

Deurne (Antwerpen) - België

 

Facebook: www.facebook.com/PrinsesPiraatKindergrime

BTW: BE662887805